Sponsoring

Mensen helpen is een sport.

 

Bekijk onze diensten0229 542137

Sport

Schoonmaakbedrijf Vastenburg is actief in sportsponsoring. Wij vinden dat sporten voor iedereen betaalbaar moet zijn. Met name kinderen moeten de gelegenheid krijgen zich te ontwikkelen op een sportvereniging. Door middel van sponsoring dragen wij bij aan verschillende clubs en verenigingen om ons heen.

Mini-champions Blokker.

Spelenderwijs leren voetballen en omgaan met medespelers. Bij de Mini-champions in Blokker kunnen spelertjes in de dop vast oefenen hoe het is om in een team te spelen. In kleine partijtjes kunnen ze heel veel acties maken en aan het altijd volop aanwezige publiek laten zien hoe goed ze al kunt voetballen en wat ze weer allemaal geleerd hebben!

Hoofdsponsor jeugd Always Forward.

Vastenburg is voetbal. Zo sponsoren we de komende 3 jaar het team van de week, de jeugdselecties en het video-analysesysteem en hebben we zelfs ons eigen – jaarlijks terugkerende – jeugdtoernooi!

A1 Jeugd Hoornse Veerhuys.

Zaalvoetbalvereniging HV/Veerhuys is al jaren één van de meest toonaangevende zaalvoetbalverenigingen in de Eredivisie. Met de sponsoring van de A1 Jeugd probeert Vastenburg ook het succes in de toekomst vast te leggen.

Jeugd Westfriese Golfclub

In verhouding tot voetbal is golf een stuk minder populair onder de jeugd. Bij Vastenburg vinden we dat jammer. Golf is namelijk echt een sport waarbij het niet uitmaakt wat je geslacht is of hoe je fysieke gesteldheid is. Naast fanatiek sponsor is Gerard Buis ook actief als bestuurslid van de Golfclub in Westwoud.

Meseum Stoomtram Hoorn-Medemblik.

Maak een ritje in een historische stoomtrein en geniet van het landschap op de route Hoorn-Medemblik. Met de uitvinding van de stoomtrein maakte de industriële revolutie grote sprongen en zorgt zij er indirect voor dat u vandaag kunt doen wat u doet. Belangrijk om niet te worden vergeten.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.

info@vastenburg.nl of bel 0229 – 54 21 37
ma t/m vr van 08.00 – 17.15

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.