Reguliere schoonmaak

Werken en leven in een schone omgeving.

 

Direct offerte aanvragen0229 542137

Kantoren

Werkplekken vormen een bron van bacteriën en waar bacteriën zijn, liggen ziektes op de loer. Door kantoren en werkruimtes schoon te houden, verlaag je de kans op ziekteverzuim. Daarnaast zorgt een nette en hygiënische omgeving voor een ‘opgeruimd gevoel’ en rust en ruimte in het hoofd.

Vloeren

Van hout tot tegelvoeren en van beton tot tapijt: bij Vastenburg draaien we er onze handen niet voor om.

Bureaus

Indien gewenst ruimen we ook de fysieke werkplek op. Zo stoffen zij de PC’s af, legen ze de prullenbakken en nemen ze bureaus af. Wees gerust, onze medewerkers hebben respect voor jouw privacy.

Ramen

Ook schone beglazing van jouw bedrijfspand draagt bij aan een algeheel gevoel van hygiëne op de werkplaats. Of je nu 1 raam hebt, of 1000: wij lappen ze voor je.

Sanitair

Toiletten (en doucheruimtes) zijn één van de meest bezochte plekken in jouw bedrijfspand. Zaak dus om deze schoon te houden. Onze schoonmaaktoppers beginnen de dag daarom vaak hier. Ze reinigen de toiletpotten en wastafels, boenen de vloer en zelfs de muur wordt onder handen genomen. Ze vullen de door ons geleverde toiletartikelen bij en legen de afvalbakjes.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
klantenservice@vastenburg.nl of bel 0229 - 54 21 37

maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Overige links

Disclaimer

Algemene OSB

Leveringsvoorwaarden