Over ons

Wij streven naar 100% transparantie. Letterlijk en figuurlijk.

 

Bekijk onze diensten0229 542137

West-Friese klei

Schoonmaakbedrijf Vastenburg in Hoorn is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf waar kwaliteit, opleiding en goede communicatie voorop staan. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zaandam, Hoorn, Purmerend, Medemblik en Enkhuizen en zien schoonmaken als een vak apart en daar gedragen wij ons ook naar. We besteden veel aandacht aan de opleiding en vakkundigheid van onze medewerkers. Korte lijnen binnen- en buiten de organisatie vinden wij belangrijk en dat zie je terug in de kwaliteit die wij leveren.

Hoge kwaliteitsnormen.

Bij Vastenburg hanteren wij enkel de hoogste kwaliteitsnormen voor onze activiteiten en zijn altijd op zoek naar verbetering. We voeren controles uit op vooraf vastgestelde criteria en vergelijken resultaten. Alleen op die manier komen we aan een vruchtbare samenwerking, die ieder jaar weer beter wordt.

Verantwoordelijk marktgedrag

Wij verklaren de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche in de organisatie toe te passen.

Gerard P.M. Buis, Directeur

Serviceteam

Met ons serviceteam leveren wij facilitaire dienstverlening en dragen wij duurzame oplossingen aan bij vragen als; wat betekent duurzaamheid bij het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van gebouwen en het faciliteren van hun gebruikers.

Certificering

Wij zijn NEN 4400 en VCA** gecertificeerd en zijn sinds 1 januari 2013 in het bezit van het OSB-keurmerk.

VGM Beleidsverklaring

Wij hanteren enkel de hoogste kwaliteitsnormen en zijn altijd op zoek naar verbetering. Samen met jou kijken we naar vooraf vastgestelde criteria en voeren we controles uit. We vergelijken resultaten en passen onze werkwijze aan naar jouw organisatie.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
klantenservice@vastenburg.nl of bel 0229 - 54 21 37

maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Overige links

Disclaimer

Algemene OSB

Leveringsvoorwaarden