Glasbewassing en zonnepanelen

Optimaal zicht en rendement.

 

Vraag direct een offerte aan0229 542137

Glasbewassing

Zelfs als je een glazenwasser inhuurt ben jij als opdrachtgever verantwoordelijk voor zijn of haar veiligheid. Het is daarom een prettig idee dat al onze glazenwassers zijn opgeleid volgens de meest actuele richtlijnen. Ze doen hun werk goed, veilig en volgens de afspraken. Bovendien voeren we bij Vastenburg altijd een risico-inventarisatie uit om risico’s tijdens de klus te minimaliseren.

Op contract of afroep

Ook voor glasbewassing geldt dat het opgenomen kan worden in het contract of op afroep kan worden uitgevoerd.

Tot 13 meter hoog

Met ons Puur Water Systeem lappen we tot maar liefst 13 meter hoog. Altijd veilig en verantwoord, milieuvriendelijk en streeploos schoon.

Doe de check

Het werken op hoogte is – gehele terecht – aan steeds meer regels gebonden. Bekijk hier of jouw gebouw wel met een staande ladder gewassen mag worden!

Zonnepanelen reinigen

Vaak wordt gezegd dat zonnepanelen zelfreinigend zijn, in de praktijk blijkt dat niet zo te zijn. Vogelpoep, vetten en oliën uit de schoorstenen, alggroei blijft toch achter op de zonnepanelen. Het is dus zeker aan te raden om zonnepanelen zo nu- en dan te laten reinigen om rendementverlies tegen te gaan.

Het reinigen van zonnepanelen is een lastige klus omdat de panelen zeer kwetsbaar zijn. Door gebruik van osmosewater en een speciale borstel blijft de coatinglaag op de panelen onaangetast.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
klantenservice@vastenburg.nl of bel 0229 - 54 21 37

maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Overige links

Disclaimer

Algemene OSB

Leveringsvoorwaarden