Diepreiniging

Zo kun jij met een gerust hart klanten over de vloer krijgen.

Direct offerte aanvragen0229 542137

Vloerreiniging

Bij vastenburg voeren we ook vloeronderhoud en specialistische reiniging van tegelvloeren uit. Over het algemeen is periodiek vloeronderhoud in een schoonmaakcontract opgenomen. Indien dit niet het geval is kunnen wij het vloeronderhoud van uw vloeren incidenteel of op contractbasis uitvoeren. Wij kunnen alle typen vloeren voor u reinigen en behandelen.

Alle typen vloeren

Van hout tot tegelvoeren en van beton tot tapijt: bij Vastenburg draaien we er onze handen niet voor om.

Professionele reiniging

Met de juiste kennis van schoonmaakproducten en reinigingsprocessen verbeteren we de uitstraling en onderhoudsgemak van jouw vloer.

Diepreiniging

De oorzaak van stinkende ruimten is meestal vervuiling in de voegen van de vloer. Met onze speciale diepreinigingstechniek verhelpen wij dit voor je.

Diepreiniging

Last van stinkende toiletten? De oorzaak is meestal vervuiling in de voegen van de toiletvloer. Bij Vastenburg kunnen wij dit probleem voor u verhelpen door de vloer middels een speciale techniek diep te reinigen. Om het probleem dan ook in de toekomst te voorkomen is het verstandig om de vloer daarna te behandelen met Nano Protect. Dit product is onzichtbaar, maar sluit de voegen geheel af. Hierdoor is de vloer makkelijker schoon te houden en neemt de voeg geen vocht meer op.

Het diepreinigen van tegelvloeren is ook met succes toe te passen in trapportalen, supermarkten en andere ruimte waar men te maken heeft met sterk vervuilde vloeren.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
klantenservice@vastenburg.nl of bel 0229 - 54 21 37

maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Overige links

Disclaimer

Algemene OSB

Leveringsvoorwaarden