Betrokken.

Ook buiten ons vakgebied.

 

Bekijk onze diensten0229 542137

MVO als vaste kernwaarde.

Wij beseffen maar al te goed dat reinigingsmiddelen een belasting kunnen zijn voor het milieu. Bij Vastenburg zijn we daarom altijd op zoek naar de beste middelen en nieuwste technieken om met de minste belasting de beste kwaliteit te leveren.

Met slimme doseersystemen beperken we het gebruik van vervuilende middelen en gebruiken we alleen concentraten die snel en biologisch afbreekbaar zijn.  We werken met vooraanstaande leveranciers, waaronder KLEEN Purgatis en voeren het Europese ECO-label. Slles wat wij doen is volgens de ISO14001 en ISO9001-norm.

 

2020.

In het nieuwe jaar staat duurzaamheid nog meer centraal bij Vastenburg, door de implementatie van Smart Quintabs. Deze revolutionaire techniek in schoonmaakland zorgt er voordat het verbruik van plastic, karton en overbodige dosering verleden tijd zijn. Mooi meegenomen: deze nieuwe doseertechniek zorgt er dus ook voor dat er bij jou altijd met dezelfde kwaliteit wordt schoongemaakt.

Superslim. Superschoon.

Begin 2020 start Vastenburg met het gebruik van de revolutionaire Smart Quintabs. In plaats van grote plastic flacons, die gebruikt worden bij het schoonmaken van interieur-, sanitair en vloeren, worden tabletten gebruikt.

 

%

minder plastic

%

juiste dosering

kartonafval

%

minder verpakking

Ken je die mop van SMART Cleaning? Goed spul, hé!

Wij werken met het SMARTCLEANING systeem. Waar het oude mop-systeem zwaar lichamelijk en intensief werk was, werkt deze vernieuwde methode een stuk lichter.

Onze schoonmakers kunnen met een kleine krachtsinspanning een beter resultaat bereiken. Hard duwen en flink wringen is niet meer nodig en ook het strekken van de arm blijf binnen de norm. Naast het feit dat dit de gezondheid van onze kracht ten goede komt en daarmee een duurzamere samenwerking ontstaat, maken de moppen ook nog eens beter schoon.

 

Betrokken partner. Betrokken sponsor.

Met persoonlijk contact en korte lijnen proberen we zo toegankelijk mogelijk te zijn. Onze rayonleiding is te allen tijde bereikbaar en in geval van nood hebben we binnen 30 minuten iemand op locatie. Door slechts één of twee vaste krachten bij jou te plaatsen, weten zij precies wat jij wenst. Een persoonlijke kennismaking verkleint hierbij de afstand en verhoogt de kwaliteit van het werk dat zij leveren. Daarnaast probeert de rayonleiding minimaal eens per twee weken een locatiebezoek te plannen. Gewoon. Om van jou te horen of je nog tevreden bent.

Ook buiten ons vakgebied zetten wij ons in voor een betere toekomst. We zijn actief betrokken bij meerdere jeugdafdelingen van verschillende sportverenigingen in onze omgeving en ook goede doelen kunnen op onze steun rekenen.

De Factorij 13
1689 AK Zwaag
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
klantenservice@vastenburg.nl of bel 0229 - 54 21 37

maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur

Schoonmaakbedrijf Vastenburg B.V. onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Overige links

Disclaimer

Algemene OSB

Leveringsvoorwaarden