Urinestank in toiletten wordt vaak veroorzaakt door vervuiling in de voegen van tegelvloeren en wanden. Met een nieuw concept kan schoonmaakbedrijf Vastenburg de voegen weer geheel reinigen waardoor de stank ook verdwijnt. Na de reiniging word de vloer behandeld, waardoor hij beter schoon te houden is en de urine niet meer in de voegen kan trekken.

Indien nodig gaan we verder dan alleen het reinigen van de vloer. Ook de wanden en het sanitair kunnen meegenomen worden. In sommige gevallen worden de toiletpotten verwijderd en na het reinigen weer teruggeplaatst.

Ervaar jij problemen in het sanitair, bel dan voor een gratis analyse en een prijsopgave.

(0229) 542137

Voor direct contact bel je het snelste met bovenstaand nummer.
Wil je dat wij contact met je opnemen, vul dan ons contacformulier in door op onderstaande knop te klikken.