Vastenburg. Alles in één keer schoon.

Schoonmaken

Schoonmaak, onze core business

Schoonmaken is een vak waar Schoonmaakbedrijf Vastenburg in Hoorn de grootste zorg aan besteedt. Voor diverse klanten verzorgen we dan ook al jaren de reguliere schoonmaak van het bedrijfs- of kantoorpand. Of dat nu dagelijks vijf uur of wekelijks twee uurtjes is. Uw pand is uw visitekaartje en uw medewerkers moeten er prettig kunnen werken. Daar zorgen wij voor.

Hoge kwaliteit

Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat u zich zonder zorgen kunt richten op uw hoofdtaken. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van schoonmaak. We werken daarom met vaste medewerkers. Dat is voor u, maar ook voor ons prettig. Wij leren u en uw wensen kennen waardoor we ons werk nog grondiger kunnen aanpakken. Onze intensieve aanpak resulteert in een schoon gebouw. 

Werkschema's


Ook kunnen we het werk invullen zoals u dit het  het beste uitkomt. Dat doen we door werkschema's flexibel en in overleg in te vullen. Zowel voor het reguliere onderhoud als voor periodieke werkzaamheden. Dankzij die werkschema's kunnen de werkzaamheden door u en door onze eigen rayonmanager effectief worden gecontroleerd en beoordeeld. Bovendien kan het werk bij uitval of ziekte van een werknemer soepel worden overgenomen. Mocht u klachten, opmerkingen of aanvullende verzoeken hebben, dan weet u dat uw vaste aanspreekpersoon, de rayonmanager, altijd voor u klaar staat.

schoonmaken vloerreiniging glasbewassing reinigen zonnepanelen hogedrukreiniging

Neem contact op

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u dat wij contact met u opnemen?