Vastenburg. Alles in één keer schoon.

Hogedrukreiniging

Krachtige hogedrukreiniger

Voor het reinigen van vloeren, galerijen, balkons en terrassen is al snel het gebruik van een hogedrukreiniger noodzakelijk. Met onze krachtige hogedrukreiniger van 180 bar, werkend op warm water, krijgen onze getrainde medewerkers zelfs de lastigste vlekken weg zodat uw pand er weer prachtig en representatief uitziet. 

Gratis proefreiniging

Wilt u zich laten overtuigen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefreiniging. Bij kleine en middelgrote opdrachten brengen onze medewerkers zelf hun eigen water en elektra mee en als u tevreden bent, maken we geheel vrijblijvend een passende offerte.

Professionele impregnatie

Nadat wij uw gevel grondig hebben gereinigd, kunnen wij deze professioneel impregneren, waardoor hij ongevoelig wordt voor vocht, vuil, mos en alg en waardoor vorstschade wordt voorkomen. Hierdoor heeft u weer een mooie gevel met een lange levensduur. Bovendien neemt met impregneren de isolatiewaarde van uw pand toe.

Anti-Graffiti coating
 

Indien u veel last heeft van graffiti kunnen wij ook een anti-graffiti coating aanbrengen. Hierdoor trekt de verf niet in de poriën van de stenen en voegen en kan de graffiti eenvoudig worden verwijderd. 

schoonmaken vloerreiniging glasbewassing reinigen zonnepanelen hogedrukreiniging

Neem contact op

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u dat wij contact met u opnemen?