Vastenburg. Alles in één keer schoon.

Glasbewassing

Opgeleide glazenwassers

Zelfs als u een glazenwasser inhuurt, bent u als opdrachtgever verantwoordelijk voor zijn of haar veiligheid. Het is daarom een prettig idee dat alle glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Vastenburg in Hoorn opgeleid zijn volgens de meest actuele richtlijnen. Ze doen hun werk goed, veilig en volgens de afspraken. Bovendien voert Vastenburg vooraf een risico-inventarisatie uit om alle risico's te minimaliseren. Ook voor glasbewassing geldt dat het opgenomen kan worden in het contract of op afroep kan worden uitgevoerd.

Telescopisch wassysteem

Dankzij diverse moderne hulpmiddelen voeren wij uw glasbewassing efficiënt en volgens alle Arbo regelgeving uit. Zo kunnen wij met ons unieke Puur Water Systeem tot maar liefst 13 meter hoogte lappen, zonder speciale (dure) voorzieningen. We doen dit telescopisch met mineraalvrij water dat geen strepen achterlaat. Het is veilig en verantwoord, milieuvriendelijk en streeploos schoon. Bovendien heeft Schoonmaakbedrijf Vastenburg medewerkers in dienst die speciaal zijn opgeleid voor de glasbewassing in liften. Zij zijn niet alleen erkend glazenwasser, maar ook liftmonteur. Er hoeft dus geen aparte liftmonteur te worden ingeschakeld, wat u tijd en geld scheelt.

Werken op hoogte

Het werken op hoogte is aan steeds meer (terechte) regels gebonden, natuurlijk zijn wij op de hoogte van deze regels en zullen voordat wij aan een opdracht een risico inventarisatie (RIE) maken. Wilt u zelf even snel kijken of u gebouw met een staande ladder gewassen mag worden klik dan hier en vul de checklist in.

schoonmaken vloerreiniging glasbewassing reinigen zonnepanelen hogedrukreiniging

Neem contact op

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u dat wij contact met u opnemen?