Vastenburg. Alles in één keer schoon.

Vacatures

Werken bij Vastenburg is leuk

Uit personeels tevredenheidsonderzoek blijkt dat de medewerkers tevreden zijn over hun werkgever schoonmaakbedrijf Vastenburg

Schoonmaken heeft een matig imago, dit is niet terecht.

Eigenlijk is het heel leuk werk, opdrachtgevers waarderen ons werk en beseffen dat er zonder schoonmaak geen productie kan plaats vinden.

Er zijn ook legio mogelijkheden binnen de schoonmaakbranche, werk in de avonduren of overdag, full-time of parttime, af een toe een keertje, dagelijkse schoonmaak of specialist. Alle medewerkers krijgen de mogelijkheid om een cursus vakgeschoold schoonmaker te halen.

Ten onrechte wordt er wel eens gedacht dat schoonmaak onderbetaald is, dit is een groot misverstand. Een schoonmaker verdient per uur meer dan iemand in een supermarkt of bijvoorbeeld Horeca.

Schoonmaakbedrijf Vastenburg is een serieus bedrijf dat zich conformeert aan de cao en daarnaast nog allerlei faciliteiten biedt. Zo kunnen medewerkers van Vastenburg met korting sporten bij Sportcentrum Hoorn en per 1 januari 2012 via de collectieve ziektekostenverzekering die Vastenburg met Univé gesloten heeft korting krijgen op hun ziektekostenverzekering.

Op dit moment zijn er geen concrete vacatures, het is natuurlijk altijd mogelijk om een sollicitatieformulier in te vullen. Wij zullen dit in ons bestand bewaren, indien zich een passende vacature aandient zullen wij dan contact met u opnemen.

Klik hier om een sollicitatieformulier in te vullen.

schoonmaken vloerreiniging glasbewassing reinigen zonnepanelen hogedrukreiniging

Neem contact op

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u dat wij contact met u opnemen?